Welkom bij laFamiliaInterieur, een unieke woon -en interieur winkel gespecialiseerd in het vakkundig restylen van gebruikte kwaliteitsmeubels.

In september 2012 hebben wij dit creatieve familie bedrijf opgezet in Delft en in 2015 zijn we verhuisd naar Rijswijk / t.o. de Boogaard. Vanuit het oude postkantoor die wij als werkplaats gebruiken, restylen wij de door ons geselecteerde meubels en verkopen wij deze na deze te verven voor een ‘familiaire’ prijs. Vooral in deze tijd van recessie realiseren wij ons heel goed wat de juiste prijs- kwaliteits verhouding van onze producten is, en bieden uitsluitend mooie meubels voor een scherpe prijs aan.

We kiezen onze meubels dan ook zorgvuldig op kwaliteit en maken gebruik van de beste verf en materiaalsoorten.  Afhankelijk van het type meubel selecteren wij met veel zorg de mooiste verfkleur , meubelknoppen en beste behandelwijze.

Ons huidige assortiment bestaat uit buffetkasten, vitrinekasten en dressoirs. De voorradige design stijlen variëren van landelijk tot klassiek en van barok tot modern, een diverse mix van oude en nieuwe stijlen met opties voor een ieders interieur. Deze meubels kunnen we voor aantrekkelijke prijzen blijven aanbieden door scherp in te kopen, als familie nauw samen te werken  en veel  van onze ‘vrije’ uren  te besteden aan de inkoop, verkoop en restyling.

Lafamilia Interieur staat voor goede kwaliteit, lage prijzen en persoonlijke service. U bent van harte welkom bij onze showroom/ werkplaats in Delft en wij bieden ook bezorgmogelijkheden.